Jongerenreizen Calella


calella.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Jongerenreizen Calella
Gogo
Gogo biedt de leukste jongerenvakanties met meer bestemmingen, betere hotels en mooie appartementen.
http://www.gogo.nl

Simbo
Jongerenvakanties en kindervakanties speciaal voor jou! zonder ouders maar mét professionele reisleiders ga jij een vakantie lang doen waar jij zin in hebt. simbo is een reisorganisatie gespecialiseerd in compleet verzorgde vakanties voor kinderen en jongeren.
http://www.simbo.nl

Gerelateerd
 • Trio Mañanitas speelt in de Jisper Kerk
  Trio Mañanitas speelt zondag 17 mei vanaf 15.00 uur in de Jisper Kerk.
 • Het droomweekend van Patrick Kerssemakers (Fonq)
  Een ideale agenda zonder beperkingen van tijd, afstand of geld. Deze week in de rubriek Droomweekend: Patrick Kerssemakers, oprichter en directeur van Fonq.
 • Verkeerd doorgegeven tijdsverschil in Catalonië: ?Verwarrend?
  Maciej Paterski was de gelukkige winnaar van de openingsrit van de Volta Ciclista a Catalunya na een lange vlucht met Pierre Rolland en Bart De Clercq. De koplopers kregen een voorsprong van dertien minuten, al was het peloton daar niet van op de hoogte. Ploegleider Alain Gallopin van Trek Factory Racing:
 • Sparta Nijkerk slagvaardig in Spaans Calella
  NIJKERK - Bilal Amarzagouio voetbalt ook de komende twee seizoenen bij Sparta Nijkerk. Dat kwamen de 22-jarige vleugelverdediger uit Amsterdam en de technische leiding van de topklasser zaterdag in Calella overeen. Sparta Nijkerk belegt momenteel een vierdaags trainingskamp in de Spaanse badplaats.
 • Hoofdklasser SDC Putten stijgt twee plaatsen door puntenst..
  ZEIST - Zonder te spelen stijgt SDC Putten in de hoofdklasse A van de zevende naar de vijfde plek. Reden is dat de nummers vijf en zes, Huizen en Bennekom, vijf punten in mindering heeft gekregen. Het bestuur amateurvoetbal van de KNVB beroep tekende namelijk met succes beroep aan tegen de uitspraak van de tuchtcommissie.

 • Privacybeleid